El Domini d’Isards és una destinació de trail running situada a la Vall de Camprodon. Neix com una iniciativa particular en el conjunt d’activitats organitzades des del Refugi Els Estudis, però té l’acompanyament imprescindible d’un conjunt de socis que fan possible que la nostra Vall sigui, alhora, una destinació de Trail Running de primer nivell a Europa.

EL MATERIAL, SEMPRE A L’ÚLTIMA!

Trade Inn ha estat testimoni del nostre procés de creació. Ens ha seguit, s’ha emocionat i ha volgut formar part dels nostres somnis. Plegats, organitzem un gran ventall d’activitats al llarg de l’any tot incorporant sempre el material més innovador i, sobretot, el coneixement que permet aconsellar el millor producte per a cada corredor/a en cada circumstància. Runnerinn, un valor de primer ordre!

LES ADMINISTRACIONS DEL TERRITORI
  • Ajuntament de Molló. El suport permanent del municipi fa possible que les nostres iniciatives siguin un èxit.
  • Resta d’ajuntaments de la Vall de Camprodon. Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars, Camprodon i Sant Pau de Segúries també creuen en aquesta destinació i acompanyen el nostre creixement.
  • Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona que ens assessora i ens esperona en el camí de la qualitat i, a través d’aquest, la Xarxa d’estacions de trail running Costa Brava Pirineu Oriental (CBPO), amb la qual estem construint un projecte de futur sobre la cadena pirinenca.
ENTITATS I CURSES
  • Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon. El refugi Els Estudis hi treballa des de la seva creació, fomentant un senderisme responsable i sostenible i unes activitats de descoberta respectuosa amb el medi.
  • Ski Club Camprodon. El Domini d’Isards és un projecte agermanat amb Territori d’Isards. Fem suport a les seves curses i iniciatives i acompanyen el nostre creixement sobre el territori.
  • Emmona Ultra Trail. Hem col·laborat amb la cursa i hem organitzat el seu training camp.
  • Molló Trail. La cursa de casa!! Col·laborem muntant l’avituallament d’Espinavell i oferint el Premi Refugi Els Estudis al primer corredor i la primera corredora de la cursa llarga en el seu pas pel poble camí de Costabona.
ELS AGENTS PRIVATS DEL TERRITORI

El Domini d’Isards aglutina una important xarxa d’establiments i serveis turístics al seu entorn. Tots ells tenen una mirada especial sobre el projecte i presenten diverses propostes adequades al seu públic.