El Domini d’Isards és una destinació de trail running situada a la Vall de Camprodon. L’estació està formada per un conjunt de deu circuits de diferents nivells -incloent un quilòmetre vertical-, marcats segons el grau de dificultat, perquè puguis escollir quin tipus d’entrenament vols fer sense perdre’t:

CIRCUIT VERD

FÀCIL

Desnivell: < 350-400 m
Distància: < 10 km

CIRCUIT BLAU

MIG

Desnivell: 350-850 m
Distància: 8-21 km

CIRCUIT VERMELL

DIFÍCIL

Desnivell: 800-1.600 m
Distància: 20-35 km

CIRCUIT NEGRE

EXTREM

Desnivell: +1.600 m
Distància: +35 km

Els circuits estan situats en zones ben diferents de la Vall. D’aquesta manera, podràs córrer en qualsevol moment de la temporada, totes les estacions de l’any. Vés als Circuits

El Domini d’Isards, a més a més, és una estació viva. Per això, organitzem Training Camps i Stage Trail de tota mena, en els quals et podràs formar i podràs entrenar amb corredores i corredors de nivell. Consulta el Calendari

En dissenyar-la, hem mirat de pensar en tots els detalls per fer que la teva estada i el teu entrenament tinguin el màxim rendiment possible. Per aquest motiu, no només hi trobaràs els circuits de diferents nivells i les activitats formatives, el debat sobre el material i les tècniques més innovadores. També serà el punt de partida per dissenyar el teu lleure, sigui individual, en grup o en família. A Serveis del Territori hi trobaràs tots els elements necessaris per fer-ho a la teva manera. I, si vols que et donem un cop de mà amb idees, organització i logística, consulta Entrenaments a mida!

Consulta el nostre calendari de training camps
Senderisme per a totes les edats
Una proposta lúdica pensada per aproximar-nos més a l'entorn
Les activitats centrades en el Parc Natural, una oferta enfocada al turisme sostenible

Una de les principals característiques d’aquesta estació és que es construeix a l’entorn i també a l’interior d’un espai protegit com és el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Per tant, en la seva filosofia ja hi ha una mirada especial vers aquest paisatge que ens fa únics. També aquest tret és el que compartim amb la resta d’estacions de trail running de la Xarxa Costa Brava Pirineu de Girona.

El Domini d’Isards neix com un projecte particular al voltant del Refugi Els Estudis d’Espinavell i el seu programa d’activitats. És una iniciativa germana i complementària del Territori d’Isards impulsat per l’Ski Club Camprodon. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molló i amb el suport de la resta d’ajuntaments de la Vall de Camprodon, el seu objectiu és construir una destinació de trail running de primer ordre a Europa. Per aconseguir-ho, compta amb la complicitat de l’empresa catalana líder de venda de material esportiu a internet Trade Inn.