Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Ja el tenim aquí!

Viu a Espinavell, entrena al voltant d’Espinavell, somia a Espinavell… I el tindrem al Domini d’Isards per fer plegats un entrenament molt especial i per compartir experiències i aprenentatges. Un dia sencer amb el campió que, després de la crisi sanitària, reinventa una vegada més les seves fites personals.

 

PROGRAMA

Dissabte 11/07/2020

08h00 Arribada, recepció de participants

08h30 Benvinguda. Presentació de la jornada, organització, material, marques

Explicació del recorregut de l’entrenament, punts d’avituallament

09h00 ENTRENAMENT AMB JORDI GAMITO: Volta al Costabona per l’Ullat (25k, 1.800m)

12h30 Retorn. Recuperació: estiraments, batuts, fruita

13h00 Dutxes. Massatge opcional (oferta training day: 25€)

14h30 Dinar

16h30 Des de dins: l’experiència de Jordi Gamito en el món de l’ultra trail

18h00 Comiat

 

PREU DEL TRAINING DAY: 50,00€

INSCRIPCIÓ AVANÇADA: 45,00€ abans del 15 de juny

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Dades personals:

Mides (important per disposar de material de test):

Alimentació i salut:

Et cal assegurança?

Cal que estiguis assegurat/ada en aquesta activitat. Si no ets federada i vols assegurança, cal que ho indiquis i sumis 5€ a la teva inscripció.

 

Cal que tingueu en compte que:

  • Aquesta activitat és no competitiva i de lliure participació.
  • Cadascú és responsable de la seva seguretat. Si no sou federades o no disposeu d’assegurança privada, us cal una assegurança. Si voleu, la podeu contractar amb nosaltres.
  • L’activitat pot incloure una part de material per testar, però tothom ha de dur un equipament bàsic: calçat, roba (mitjons, samarretes, pantalons, jaqueta -fred, vent, aigua-), motxilla, bastons, sistema d’hidratació, sistema de geolocalització i seguiment de tracks -rellotge, gps, etc.- si en teniu (i els carregadors o bateries corresponents), roba còmoda per a les sessions de tarda.
  • Hem previst recollir imatges de cadascuna de les activitats que farem al llarg del cap de setmana. La tramitació de la inscripció implica que dones permís per a difondre la teva imatge (únicament en accions comunicatives del Domini d’Isards o el Refugi Els Estudis). Si aquesta qüestió suposa un problema per a tu, si us plau, posa’t en contacte amb l’organització.

Una vegada tramès el formulari d’inscripció, cal que feu l’ingrés de l’import corresponent al compte ES21 0182 3138 6602 0152 4108 tot posant el nom de la persona participant al concepte. Quan rebrem la vostra transferència us enviarem un missatge de validació de la inscripció.