Carregant Esdeveniments

Atenció, que fa pujada!!!

Ens estrenem en la modalitat de kilòmetre vertical de la mà de la Sílvia Leal, qui fou subcampiona del món 2012 i sucampiona d’Espanya 2018. I aprofitarem la progressió del Pic de Costabona per apretar ben fort les dents!

 

Hem pensat aquest Training Camp perquè puguis aprendre a gestionar els trams de pujada en una cursa més enllà de l’especialitat de VK. Per això aquest training camp és de gran interès per a corredores i corredors de totes les modalitats.

Com sempre, comptarem amb un equipàs de primera per  treure el màxim profit del cap de setmana amb sessions tècniques, entrenaments, xerrades i molts somriures. Entre elles, la imprescindible Anna Grífols, amb qui treballarem les pautes de nutrició prèvies a una cursa d’aquest tipus i les claus per gestionar-la sobre la marxa.

Nutrició

Finalment, l’equip no estaria complert sense la cuina de Can Jordi, que s’adapta a tot el que la nutrició per a corredores i corredors exigeix sense perdre mai de vista la tradició i el producte local.

 

PROGRAMA preliminar

Dissabte 26

08h30 Benvinguda. Presentació: organització, programa

09h30 ENTRENAMENT. Escalfament, treball de força tren inferior, exercicis específics amb bastons, entrenament per millorar el metabolisme anaeròbic làctic.

11h30 Retorn. Estiraments

12h00 Aperitiu, dutxes

13h00 Dinar

15h30 Preparació alimentària d’una cursa de kilòmetre vertical. Anna Grífols (en streaming)

17h00 Pausa i canvi de roba

17h30 Hipopressius. Núria Codina / Stretching. Sílvia Leal

19h30 Pausa

20h00 Sopar

Diumenge 16

07h30 Esmorzar

08h30 Sortida cap a Collada Fonda

09h15 Escalfament específic

PRIMER VERTICAL DOMINI D’ISARDS

11h45 Avituallament, estiraments, retorn, dutxes

14h00 Dinar

16h00 Comiat

 

INSCRIPCIÓ

Dades personals:

Sexe? donahome

Mides:

Alimentació i salut:

Nivell:

Em vull inscriure a:
Dissabte matí (16€)Dinar dissabte (15€)Dissabte tarda (20€)Sopar dissabte (15€)Dormir dissabte al refugi amb esmorzar incl. (22,50€)Diumenge matí (16€)Dinar diumenge (15€)

Preu especial cap de setmana complert (105€, 12%dte.)

Et cal assegurança?

Cal que estiguis assegurat/ada en aquesta activitat. Si no ets federada i vols assegurança, cal que ho indiquis i sumis 3€ diaris a la teva inscripció.

Cal que tingueu en compte que:

  • Aquesta activitat és no competitiva i de lliure participació.
  • Cadascú és responsable de la seva seguretat. Si no sou federats/ades o no disposeu d’assegurança privada, us cal una assegurança. Si voleu, la podeu contractar amb nosaltres.
  • L’activitat requereix que tothom dugui un equipament bàsic: calçat, roba (mitjons, samarretes, pantalons, jaqueta -fred, vent, aigua-), motxilla, bastons, sistema d’hidratació, sistema de geolocalització i seguiment de tracks -rellotge, gps, etc. si en feu servir- (i els carregadors o bateries corresponents), roba còmoda per a les sessions de tarda. Penseu a agafar una màrfega per als tallers d’hipopressius i ioga!
  • Si us heu de quedar a dormir al refugi, penseu a agafar sac de dormir o llençols, així com tovallola. Degut a la situació sanitària, no oferim calçat de descans. L’heu de dur de casa.
  • Hem previst recollir imatges de cadascuna de les activitats que farem al llarg del cap de setmana. La tramitació de la inscripció implica que dones permís per a difondre la teva imatge (únicament en accions comunicatives del Domini d’Isards o el Refugi Els Estudis). Si aquesta qüestió suposa un problema per a tu, si us plau, posa’t en contacte amb l’organització.
  • Domini d’Isards conservarà les teves dades en un registre propi després del Training Camp. La inscripció implica que hi dones permís. Tanmateix, sempre pots exercir els teus drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a dominidisards@gmail.com.

Una vegada tramès el formulari d’inscripció, cal que feu l’ingrés de l’import corresponent al compte ES21 0182 3138 6602 0152 4108 tot posant el nom de la persona participant al concepte. Penseu que si trieu l’opció de cap de setmana complert i voleu assegurança, l’hi haureu de sumar. Quan rebrem la vostra transferència us enviarem un missatge de validació de la inscripció.