Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Aquesta és la nostra primera convocatòria. Una mena de portes obertes del Domini d’Isards. Hi has de ser!!!

Volem que les i els que conformeu el món del trail running vingueu a tastar el Domini d’Isards i ens digueu què en penseu i què us semblen els nostres circuits. Aprofitarem, de la mà de Trade Inn, per fer un ampli test de material de diverses marques. I, també, aprendrem i debatrem sobre tècniques en cursa i propostes per reduir les lesions. Serà la gran festa del Trail Running!!

PROGRAMA DEFINITIU

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Cal que tingueu en compte que:

  • La participació a l’Stage de Tardor 2016 és gratuïta. Tanmateix, cal que feu inscripció per garantir que tindreu lloc. Penseu que les xerrades de tarda tenen un aforament limitat. Aquesta precaució és d’especial atenció si voleu reservar algun àpat o allotjament.
  • La validació de circuits (dissabte matí i diumenge matí) és una activitat no competitiva i de lliure participació.
  • Cadascú és responsable de la seva seguretat. Si us cal una assegurança, la podeu contractar amb nosaltres.
  • L’activitat preveu una part de material per testar, però tothom ha de dur un equipament bàsic: calçat, roba (mitjons, samarretes, pantalons, jaqueta -fred, vent, aigua-), motxilla, bastons, sistema d’hidratació, sistema de geolocalització i seguiment de tracks -rellotge, gps, etc.- (i els carregadors o bateries corresponents), roba còmoda per a les sessions de tarda (en especial, pilates).
  • Si us heu de quedar a dormir al refugi, penseu a agafar sac de dormir o llençols, així com tovallola.

Quan rebrem la vostra inscripció, en cas que reserveu àpats o allotjament us indicarem un número de compte per fer la vostra transferència o el vostre ingrés.

Sexe? donahome

Em vull inscriure a:
DISSABTE
Matí de running - validació de circuits amb test de material (5€)Dinar (15€)Sessions de formació de tarda (10€)Sopar (15€)Allotjament al refugi Els Estudis - dormir i esmorzar (20€)

DIUMENGE
Matí de running - validació de circuits amb test de material (5€)Dinar (15€)

Et cal assegurança?