Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Després de l’experiència de treballar a les activitats del Domini d’Isards durant anys, la Sílvia Leal proposa un cap de setmana per retornar a l’interior, per treballar el cos i la ment, per reconnectar amb la natura i per equilibrar el nostre estat d’ànim. En dos dies, i amb l’ajuda de la Magda Riera, practicarem ioga, farem passejades meditatives i ens endinsarem en el tir amb arc amb en Pekas.


Amb mestres de primer ordre i l’espai privilegiat del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, el cap de setmana serà una experiència per recordar… i per repetir!

 

PROGRAMA

Dissabte:

 • 8.00 20’ Cant mantra (Magda, Sílvia). Mantra és un mot d’origen sànscrit que es tradueix com a “ment” i “alliberació”. Es un concepte que es presenta com un instrument per alliberar la ment del flux constant de pensaments que la confonen. Un mantra pot ser una síl·laba, una paraula, una frase o un text llarg, que en ser recitat i repetit va portant a la persona un estat de profunda concentració.
 • 8.40 30’ Pranayama+ meditació (Magda). Pràctica dirigida de meditació avançada guiada per la Magda, on prèviament realitzarem uns exercicis de pranayama, concretament tres, que ens ajudaran a netejar la ment, el cos físic i les emocions per tal de poder entrar en un estat meditatiu amb molta més fluïdesa i harmonia, activarem i asserenarem el cos per endinsar-nos en la meditació amb la ment centrada i el cos en pau.
 • 9.30 Esmorzar o bé break de te i galetes
 • 10.30 30’ Salutació al sol , el despertar (Sílvia). Surianamaskara (realitzar reverències postrades al déu del sol). 12 postures de yöga guiades per la Sílvia, que conformen una fórmula perfecta per despertar el cos i omplir-lo de vitalitat.
 • 11.00 Primera sessió de hatta yöga (Magda). Pràctiques dirigides per la Magda i la Sílvia on a través d’asanes (postures físiques), pranayama (tècniques de respiració) i dhyana (meditació) et transportarà a la transformació física i mental. Les asanes enforteixen el cos, el pranayama t’ajudarà a controlar la respiració i a controlar el prana o energía vital, i la meditació t’ajudarà a enfocar i a calmar la ment. Has de tenir en compte que el cos, la ment i l’esperit no són tres, són un” Hatha Yoga Pradipika
 • 12.00 Caminada conscient en silenci i yöga a la natura (Sílvia). (Guiada per la Sílvia) Aquesta es una pràctica de concentració que realitzarem en silenci. L’objectiu es meditar i mantenir l’atenció plena mentre caminem. Convertirem l’entorn en un espai immens de meditació. A través d’exercicis simples, podem connectar amb el nostre cos, amb tot el que ens envolta i amb el moment present.
 • 13.30 Dinar i descans
 • 16.00 Yöga nidra (Magda). Sessió guiada per la Magda. És el ioga del son conscient. És una meditació guiada en la qual es redueixen les distraccions de la ment i s’arriben a uns estats de relaxació física, emocional i mental profundes i conscients.
 • 17.30 Te amb acompanyament en silenci i escoltant mantres
 • 19.00 Concert a la Capella de la Mare de Déu de les Neus: Burruezo & Nur Camerata “Al Andalus S. XXI”. La Música de les 3 Cultures
 • 21.00 Sopar i descans

Diumenge:

 • 8.00 20’ Cant mantra (Magda i Sílvia)
 • 8.40 30’ Pranayama+meditació (Magda)
 • 9.30 Esmorzar
 • 10.30 Tir amb arc i atenció plena (Pekas). El tir amb arc ens ofereix una manera d’integrar en el nostre cos tota la informació amb què el nodrim i poder ser capaces de fer quelcom amb aquesta informació. Ens ajudarà a expressar a través de les nostres sensacions i moviments el que no en sabem i el que ja sabem però potser hem de re-cordar. Ens fa de mirall i ens permet harmonitzar allò conscient amb l’inconscient, escoltar els nostres cossos des de l’aquí i l’ara per abraçar el moment present. «Alguns arquers diran que el fet d’aconseguir o no fer diana no té cap importància, car la veritable qüestió és el que cadascú obté espiritualment del tir amb arc.» R. B. Acker
 • 12.30 Te
 • 13.30 Dinar i cloenda

INSCRIPCIÓ

Dades personals:

Alimentació i salut:

Nivell:

Et cal assegurança?

El preu d'aquesta activitat és de 125€. Si t'hi inscrius abans del 30 de juny, 115€!

Cal que estiguis assegurat/ada en aquesta activitat. Si no ets federada i vols assegurança, cal que ho indiquis i sumis 5€ diaris a la teva inscripció.

 

Cal que tingueu en compte que:

 • Aquesta activitat és no competitiva i de lliure participació.
 • Cadascú és responsable de la seva seguretat. Si no sou federades o no disposeu d’assegurança privada, us cal una assegurança. Si voleu, la podeu contractar amb nosaltres.
 • L’activitat requereix d’un material bàsic: màrfega, calçat i roba per a caminar, roba còmoda per a les sessions de ioga.
 • Per a dormir, penseu a agafar sac de dormir o llençols, així com tovallola.
 • Hem previst recollir imatges de les activitats que farem al llarg del cap de setmana. La tramitació de la inscripció implica que doneu permís per a difondre la vostra imatge (únicament en accions comunicatives del Domini d’Isards o el Refugi Els Estudis). Si aquesta qüestió us suposa un problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’organització. En qualsevol cas, en arribar us farem signar un document per fer explícit el vostre consentiment.

Una vegada tramès el formulari d’inscripció, cal que feu l’ingrés de l’import corresponent al compte ES21 0182 3138 6602 0152 4108 tot posant el nom de la persona participant al concepte. Penseu que si voleu assegurança, hi haureu de sumar l’import. Quan rebrem la vostra transferència us enviarem un missatge de validació de la inscripció.