Cercar un altre circuit

Sant Pau – Talló


DISTÀNCIA: 27,02km
DESNIVELL: 1.835m
MUNICIPIS: Sant Pau de Segúries, Vall de Bianya

ACCÉS: punt de sortida una mica més amunt de l'entrada del càmping Els Roures de Sant Pau de Segúries, just al trencant.

UTM punt sortida: X448102.88 Y4679185.29


Circuit de gran interès perquè és una zona menys coneguda i perquè serà parcticable en condicions climatològiques molt diverses, quan la neu o el vent impedeixin els circuits per carena.

Sortint de Sant Pau, a la zona del càmping, enfila cap al Mariner i d’allà cap a Sant Bartomeu del Sitjar. Per camins de grans vistes, remunta fins al Coll de la Bau, Arrencafels i Puig Ou. Per la Collada de Resclusanys accedeix al Talló, des d’on agafa camí del Serrat d’en Guilla cap a l’Hostal de la Vall del Bac i enfila la tornada per la Serra de Malforat i Serra de Vivers.

Mapa variant


La variant 31V1 és més llarga, arribant fins als Plans de Resclusanys per baixar a Coll Sagordí i Bodelquer i arribar a l'Hostal de la Vall del Bac.

Descarrega track

Dades tècniques


Exposició física Exposició física: no
Alta muntanya  Alta muntanya: no
Afectació per vent  Afectació per vent:
Punts d'aigua  Punts d’aigua:
Calendari de neu
Calendari de neu: mínim. Consultar l’estat del traçat a partir de desembre fins a l’abril
Tipus de terreny / especificacions tècniques: prat, corriol i pista. Bosc de fulla caduca; el traçat pot quedar dissimulat i les fulles dificulten la marxa.
Marques al recorregut: marques de GR (vermell i blanc) i PR (groc i blanc), xarxa d'itineraris saludables i marques verdes i taronges.
Material recomanat: paravents, manta tèrmica, bastons. Aigua.
Existència de fil elèctric i manetes: fil elèctric i manetes en part del recorregut. Obriu i torneu a tancar la maneta. Si n’hi hagués més, feu la mateixa acció.

• El nivell d'aquest circuit s'ha determinat en condicions meteorològiques i estat del terreny òptims.

• El nivell del circuit s'ha fixat realitzant-lo en el sentit indicat. Modificar el sentit pot significar un canvi en el nivell de dificultat.

• La Vall de Camprodon és un territori de muntanya amb molta activitat ramadera. Si us plau, sigueu respectuosos amb l'entorn i amb el bestiar. Esteu planificant el vostre lleure en propietats públiques i privades que allotgen activitats econòmiques quotidianes. Feu possible que les dues siguin compatibles!


Els isards opinen