Cercar un altre circuit

Sant Antoni


DISTÀNCIA: 7,05km
DESNIVELL: 518m
MUNICIPIS: Camprodon

ACCÉS: punt de sortida a l'aparcament de la Mare de la Font, on es pot deixar el cotxe

UTM punt sortida: X447738.2 Y4684344.085


Aquest itinerari proposa una ascensió a Sant Antoni, petit cim a la falda del qual s’estén la vila de Camprodon.El recorregut és curt i permet assolir una situació privilegiada amb molt bones vistes del municipi i de la vall que s’enfila cap a Ulldeter.

Des de la Mare de la Font, ascendeix cap a les Bolateres, Roca del Migdia, Castell de Creixenturri i Collet del Sivilla. Llavors es dirigeix cap al Pla de Bonaire per accedir fins al cim de Sant Antoni. El descens és per l’antena i el Bac de la Vila fins al punt de sortida.

Dades tècniques


Exposició física Exposició física: no
Alta muntanya  Alta muntanya: no
Afectació per vent  Afectació per vent: no
Punts d'aigua  Punts d’aigua:
Calendari de neu
Calendari de neu: no; consultar l’estat del traçat a partir de desembre fins a l’abril
Tipus de terreny / especificacions tècniques: corriol i pista, descens tècnic
Marques al recorregut: no
Material recomanat: bastons
Existència de fil elèctric i manetes: fil elèctric i manetes en bona part del recorregut. Obriu i torneu a tancar. Si n’hi hagués més, feu la mateixa acció. Si trobeu fil elèctric sense manetes per obrir, passeu amb cura sense torcar-lo.

• El nivell d'aquest circuit s'ha determinat en condicions meteorològiques i estat del terreny òptims.

• El nivell del circuit s'ha fixat realitzant-lo en el sentit indicat. Modificar el sentit pot significar un canvi en el nivell de dificultat.

• La Vall de Camprodon és un territori de muntanya amb molta activitat ramadera. Si us plau, sigueu respectuosos amb l'entorn i amb el bestiar. Esteu planificant el vostre lleure en propietats públiques i privades que allotgen activitats econòmiques quotidianes. Feu possible que les dues siguin compatibles!


Els isards opinen