Cercar un altre circuit

Gra de Fajol


DISTÀNCIA: 10,84km
DESNIVELL: 1.447m
MUNICIPIS: Setcases

ACCÉS: punt de sortida al revolt del Pla de la Molina, a la carretera que puja de Setcases cap a Vallter 2000, just abans de la barrera.

UTM punt sortida: X440607.32 Y4694502.65


Aquest circuit s’enfila per la Coma de l’Orri fins arribar al coll, el punt més alt. D’allà, es dirigeix cap al Coll de la Marrana i baixa cap a Ulldeter, on segueix el traçat del camí vell fins arribar, de nou, al Pla de la Molina, punt de sortida.

Dades tècniques


Exposició física Exposició física:
Alta muntanya  Alta muntanya:
Afectació per vent  Afectació per vent:
Punts d'aigua  Punts d’aigua:
Calendari de neu
Calendari de neu: molt afectat; consultar l’estat del traçat a partir de desembre fins a l’abril
Tipus de terreny / especificacions tècniques: prat, corriol i pista, sense dificultat
Marques al recorregut: fites al llarg de la Coma de l'Orri; des del Coll de la Marrana fins al Pla de la Molina, marques de GR (vermell i blanc)
Material recomanat: buf, guants, paravents, manta tèrmica a partir de finals d'octubre i mentre les temperatures siguin relativament baixes; bastons
Existència de fil elèctric i manetes: fil elèctric i manetes en part del recorregut. Obriu i torneu a tancar.

• El nivell d'aquest circuit s'ha determinat en condicions meteorològiques i estat del terreny òptims.

• El nivell del circuit s'ha fixat realitzant-lo en el sentit indicat. Modificar el sentit pot significar un canvi en el nivell de dificultat.

• La Vall de Camprodon és un territori de muntanya amb molta activitat ramadera. Si us plau, sigueu respectuosos amb l'entorn i amb el bestiar. Esteu planificant el vostre lleure en propietats públiques i privades que allotgen activitats econòmiques quotidianes. Feu possible que les dues siguin compatibles!


Els isards opinen