Cercar un altre circuit

Espinavell – Molló – Fabert


DISTÀNCIA: 16,01km
DESNIVELL: 1.292m
MUNICIPIS: Molló

ACCÉS: punt de sortida davant del refugi Els Estudis, a Espinavell. Aparcament a la mateixa plaça.

UTM punt sortida: X450520.27 Y4691847.75


El circuit s’inicia a Espinavell i baixa a Les Planes, per on travessa el riu i puja pel pas ramader que s’utilitza en la baixada de les eugues per la Tria de Mulats. L’ascensió fins a Puig Moscós és llarga i dura, però aquest és, precisament, un dels seus valors. Arribat a Puig Moscós, davalla cap a Molló pel GR 11 fins a Santa Magdalena i després pel PR fins al poble. Baixa pel GR 11 fins al Molí d’en Fumat i gira per remuntar cap a Ginestosa per la pista. Quan arriba a la carretera, travessa i puja a Can Illa i cap al pedró de Sant Pere. Baixa per les Berques cap a Fabert i retorna pel GR 151 fins a Espinavell.

Dades tècniques


Exposició física Exposició física: no
Alta muntanya  Alta muntanya: no
Afectació per vent  Afectació per vent:
Punts d'aigua  Punts d’aigua:
Calendari de neu
Calendari de neu: afectació a carena; consultar l’estat del traçat a partir de desembre fins a l’abril
Tipus de terreny / especificacions tècniques: prat, corriol i portland; sense dificultat
Marques al recorregut: GR (vermell i blanc) des de Puig Moscós fins al Pont del Molí, al Riberal. PR (groc i blanc) i Itinerànnia (groc) des de Sant Pere fins a Fabert, i GR de Fabert a Espinavell.
Material recomanat: buf, guants i paravents a partir de finals d’octubre i mentre les temperatures siguin relativament baixes.
Existència de fil elèctric i manetes: fil elèctric i manetes en bona part del recorregut. Obriu i torneu a tancar la maneta. Si n’hi hagués més, feu la mateixa acció.

• El nivell d'aquest circuit s'ha determinat en condicions meteorològiques i estat del terreny òptims.

• El nivell del circuit s'ha fixat realitzant-lo en el sentit indicat. Modificar el sentit pot significar un canvi en el nivell de dificultat.

• La Vall de Camprodon és un territori de muntanya amb molta activitat ramadera. Si us plau, sigueu respectuosos amb l'entorn i amb el bestiar. Esteu planificant el vostre lleure en propietats públiques i privades que allotgen activitats econòmiques quotidianes. Feu possible que les dues siguin compatibles!


Els isards opinen