Cercar un altre circuit

Espinavell – Fabert


DISTÀNCIA: 8,04km
DESNIVELL: 665m
MUNICIPIS: Molló

ACCÉS: punt de sortida davant de la Capella de la Mare de Déu de les Neus i de Can Jordi, a Espinavell, on es pot deixar el cotxe. Si no hi hagués lloc, es pot aparcar a la plaça, davant del refugi.

UTM punt sortida: X450544.81 Y4691910.4


Aquest circuit aprofita un dels traçats més utilitzats per fer petites caminades de senderisme a l’entorn d’Espinavell. S’enfila des del poble cap a Coll Pregon pel GR 11.6, també marcat en groc disn la xarxa Itinerànnia. Arribats al coll, gira cap a l’est i segueix una curta estona fins a l’encreuament que du a Fabert pel Serrat de la Perdiu. Allí, travessa el veïnat i segueix de nou marques de GR 151 retornant a Espinavell.

 

Dades tècniques


Exposició física Exposició física: no
Alta muntanya  Alta muntanya: no
Afectació per vent  Afectació per vent:
Punts d'aigua  Punts d’aigua:
Calendari de neu
Calendari de neu: afectació a carena; consultar l’estat del traçat a partir de desembre fins a l’abril
Tipus de terreny / especificacions tècniques: prat, corriol i pista; sense dificultat
Marques al recorregut: GR (vermell i blanc) i Itinerànnia (groc) d'Espinavell fins a Coll Pregon. A carena, Itinerànnia i Tour del Vallespir (groc i vermell). Fabert a Espinavell, GR.
Material recomanat: buf, guants i paravents a partir de finals d’octubre i mentre les temperatures siguin relativament baixes.
Existència de fil elèctric i manetes: fil elèctric i manetes en bona part del recorregut. Obriu i torneu a tancar la maneta. Si n’hi hagués més, feu la mateixa acció.

• El nivell d'aquest circuit s'ha determinat en condicions meteorològiques i estat del terreny òptims.

• El nivell del circuit s'ha fixat realitzant-lo en el sentit indicat. Modificar el sentit pot significar un canvi en el nivell de dificultat.

• La Vall de Camprodon és un territori de muntanya amb molta activitat ramadera. Si us plau, sigueu respectuosos amb l'entorn i amb el bestiar. Esteu planificant el vostre lleure en propietats públiques i privades que allotgen activitats econòmiques quotidianes. Feu possible que les dues siguin compatibles!


Els isards opinen